De aannemer is gekozen!

De kogel is door de kerk: Rasenberg uit Terheijden is gekozen als aannemer voor Deelplan 5. Zij hebben de jury van bewoners, AlleeWonen en de gemeente Breda overtuigd dat zij de beste partij zijn om de woningen aan te pakken. Op woensdag 14 juni stellen zij zich aan jullie voor.

De selectie
De jury moest een keuze maken tussen drie aannemers. Zij hebben allemaal een plan van aanpak geschreven, een ontwerp gemaakt en een begroting opgesteld. Rasenberg kwam als beste naar boven. Bewoners zijn vooral erg te spreken over de klantvriendelijkheid en het omgaan met overlast tijdens de uitvoering.

Wat nu?
Nu is het belangrijk dat minimaal 70% van de bewoners van Deelplan 5 akkoord gaat met de werkzaamheden in en rondom de woning. Dit zijn maatregelen om uw woning energiezuiniger te maken, maar ook groot onderhoud. Voordat we akkoorden op gaan halen, kunt u kennis komen maken met aannemer Rasenberg.

Bewonersbijeenkomst 14 juni
Op woensdag 14 juni organiseren we een speciale bijeenkomst hiervoor. Kom langs om helemaal te worden bijgepraat en al uw vragen te stellen. Ook ziet het nieuwe ontwerp voor de buitenkant van uw woning en hoort u welke ideeën er zijn om de woonomgeving op te knappen.

Kijk hieronder voor de uitnodiging.